A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Csomagolóparti 13-14. nap

2015. április 23. - Hujber Tünde

Elnézést kérek azoktól, akik már tűkön ülve várták, hogy milyen izgalmas dolgok történtek a Csomagolóparti utolsó két napján. Ember tervez - élet végez, egyszóval kicsit besűrűsödtek az események, ezért maradt el a parti dokumentálása. Természetesen a két utolsó nap rendben és csendben lezajlott, ami azt jelenti, hogy ezen a két napon sem került elő semmi a dobozokból.

Ez a két utolsó nap hivatalosan kb. 1 hete volt, és az érdekes az, hogy csak most lesz időm a dobozban maradt dolgokkal érdemben foglalkozni, de az elmúlt 1 hétben is mindössze csak 1 db új üres jegyzetfüzetre volt szükségem, mert az előző betelt.

Az elkövetkezendő napokban tehát a dobozok szortírozásával fogok foglalkozni, elkészülnek a listák és "csomagok" aszerint, hogy adományboltba viszem, eladom vagy kidobom a felesleges dolgokat. Kialakítom az új 5S rendszert az asztalomon és környékén, és levonom a parti tanulságait, beleértve azt is, hogy sok-e vagy kevés a 14 nap egy ilyen parti megrendezésére?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr957391228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása