A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Vissza a jövőbe...

2019. július 07. - Hujber Tünde

2014. május 1. Ez volt az a nap, amikor elindítottam ezt a blogot, ami a tudatosan egyszerű életmódról/önkéntes egyszerűségről, a minimalizmusról, a slow movementről szól. Nagyképűség nélkül mondhatom, szerintem egyike volt az első ilyen témájú blogoknak, legalábbis magyarul akkoriban nem nagyon találtam hasonlót (angol nyelven persze már rengeteg létezett).

Aztán 2015. novemberében különböző magánéleti okoknál fogva felhagytam vele. Azóta sok víz – majdnem 4 év – lefolyt a Dunán, itt az ideje újra felvenni a fonalat. Ez alatt az idő alatt sok-sok blog, oldal, FB-csoport indult ebben a témában, hála istennek! De úgy gondolom, melléjük elfér még az enyém is.

A blog első élete alatt 132 posztot írtam, az első nap óta 289 617 lapletöltést generálva. Hogy ez sok vagy kevés, nem tudom, nekem elég jónak tűnik – mert van, amikor a több a jobb. :) A legolvasottabb cikkem önmagában összesen majdnem 60 ezer letöltést produkált.

Most hát újraindítom a blogot, remélem, ezúttal is olyan lelkesen fogjátok olvasni, mint annak idején.

Mivel a blog.hu azóta is méri, melyik cikkemet hányan olvasták, meg van hát a lista, melyik a 10 legolvasottabb cikkem. Böngésszétek ezt a listát addig is, míg új írással jelentkezek!

1. Miniház? Miniház!

2. 12 ok, amiért boldogabb leszel egy kisebb házban vagy lakásban

3. 7+1 tipp takarékoskodásra

4. Hogyan küzdj a költekezés ellen?

5. 7 szabály az élet egyszerűbbé tételéhez

6. 5+1 ok, amiért NEM érdemes háztartási naplót vezetni

7. Adományboltok országszerte

8. Ezek az okai, hogy még mindig nem változtattál a szokásaidon

9. 10 dolog, amit megtanulhatunk, ha miniházba költözünk.

10. Ha megnyerem a lottóötöst...

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr5814930388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása