A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Tejalapú narancslé

2014. december 15. - Hujber Tünde

Ezt olvastam az Élelmiszer magazin 2014. évi 11. számában (online még nem elérhető):

"A fogyasztók mindig a saját szükségleteiknek megfelelő termékeket és élményeket keresik a vásárláskor. Hozzászoktak ahhoz, hogy folyamatosan új ingerek érik őket, ezért azt a plusz élményt keresik, amellyel kifejezhetik saját személyiségüket, választásukat és elköteleződésüket. Elmosódnak a kategóriák közötti határok, az így létrejött új termékek pedig különös élményhez juttatják a fogyasztót: a paradicsom ízű jégkrém és a tejalapú narancslé csak néhány az újdonságok közül."

Szeretném, ha kommentben jelentkezne az a személy, akinek a saját szükségletének megfelelő személyiségkifejező élmény a tejalapú narancslé. Egyetlen kérdést szeretnék feltenni neki: elköteleződött már a paradicsomízű ízű jégrém mellett, vagy még vacillál?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr806974583

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása