A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Olvasnivaló szeptemberből

2014. október 13. - Hujber Tünde

Az alábbi posztokat, cikkeket ajánlom figyelmetekbe, amik mind szeptemberben kerültek ki az internetre. Ez csak néhány abból a rengetegből, amit mind ajánlhatnék. Az összes angol nyelvű.

Újdonságként pedig kitettem oldalra két dobozt, amikben a miniházakkal és az egyszerűbb életmóddal foglalkozó oldalak linkjét láthatjátok, ha esetleg kedvetek támadna olvasgatni ezekben a témákban. Ha van olyan honlap, amit ti is olvastok, de nincs benne - a terveim szerint folyamatosan bővülő - listában, osszátok meg velem kommentben!

1. 7 strategies to face your digital addiction - Leo Babauta 7 lépéses javaslata arra az esetre, ha meg akarnál szabadulni a digitális függőségedtől.

2. Backyard tiny hobby house built from recycled windows - hátsókerti hobbi-miniház, újrafelhasznált ablakokból. Mikorüvegháznak pont jó lesz.

3. Little A-frame cabins on the sunshine coast of British Columbia - egy miniház, ami tetőből áll.

4. Daughter lives with mother in tiny house for 3 days - egy újságírónő az anyjával együtt beköltözött 3 napra egy miniházba, hogy megtudja, miről is szól ez az egész mozgalom. Kalandjait megírta a Business Insideren.

5. Man converts shipping container into tiny home on wheels - egy férfi bemutatja miniházát, amit egy szállítókonténerből alakított ki

6. Couple rehab garage into 429 square feet modern studio home - hogyan lesz garázsból otthon

7. The nest tiny house on wheels - ez minden bizonnyal a világ egyik legkisebb miniháza. Csak azt nem tudom, mire használt a benne lakó ilyen sok tányért?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr406783347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása