A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Hogyan kezdj el leszokni a márkafüggőségről?

2015. július 09. - Hujber Tünde

Egyszerűen: ne vedd meg azt a holmit, amit - ha nem lenne rajta a márkanév - semmilyen körülmények között sem vennél meg mert ronda, nem praktikus, nem minőségi, drága. Ha úgy könnyebb, takard el a márkanevet és úgy vizsgáld meg a megvenni kívánt holmit!

Egyszóval, ha táska kell, vegyél táskát, ne márkanevet! Ha nyári ruha kell, vegyél nyári ruhát, ne márkanevet! Ha téli csizma kell, vegyél téli csizmát, ne márkanevet!

Nem a márkanévbe kell beleférnie minden holmidnak az esernyőtől a pénztárcáig, hanem a táskádba. Nem a márkanévben nem fogsz hőgutát kapni, hanem a nyári ruhádban, nem a márkanév fogja melegíteni a lábad, hanem a téli csizmád.

Ha nem fér bele, hőgutát kapsz benne és nem melegít, fütyülj rá, milyen márkanév van rajta! A pénzed sorsáról te döntesz: ne támogass olyan gyártókat, akik nem a számodra is hasznos termékeiket akarják eladni neked, hanem csak a nevüket - sokszoros áron! Ne dolgozz egy márkanévért, dolgozz táskáért, nyári ruháért, téli csizmáért!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr327608416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása