A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

A galamb véleménye

2014. október 03. - Hujber Tünde

Kérlek, írd meg kommentben, mit gondol a galamb a képen!

(Forrás)

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr396156531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SchLady 2014.12.16. 09:59:33

"Ezek az emberek milyen hülyék... 100 emeletes házakat építenek, mert nem férnek bele a városba a nagy s*ggükkel, ahol alig látnak fákat vagy csillagos eget. Ezért érdemes volt bezsúfolódniuk. Minden csupa szmog körülöttük, állandóan dugóban ülnek az utakon, nem szívesen lennék egyik ott élő fa helyében sem. És ha jön egy gigaföldrengés, még elmenekülni sem tudnak, mert az egész a nyakukba szakad. Nem is tudom, mit keresek én is köztük? Ja... hogy vészesen fogy a természetes lakóhelyem? Akkor inkább letojom a szobraikat, és csoportosan gyűlök a haverokkal az öreg nénik elé a parkba. " :)

Engem szörnyen frusztrálnak ezek a nagy épületek. Nemcsak azért, mert a katasztrófafilmek célpontja állandóan Amerika, a toronyházak egyik világa... Nem nagy esélye van, hogy egyszer személyesen részem lesz ilyet látni, de nem is vágyom rá, arra meg még kevesebb esély van, hogy épp abban a pillanatban jön egy földrengés... Már a zsúfolt bevásárlóközponttól, és a parkolóban lévő sok autótól és türelmetlen embertől is rosszul érzem magam, ideges leszek és rám ragad a türelmetlenség. Szóval: nem szeretnék ilyen közeli látványban részesülni. :)

aki mást mond az hazudik (törölt) 2015.02.11. 07:18:27

@SchLady:

A galamb ezt gondolja: "Ez szamomra a foldi paradicsom, generalista allatfajkent kivaloan alkalmazkodtam a ketlabu, szortelem majmok kozotti elethez. Soha jobb dolgom nem volt, imadok mesterseges sziklak kozt keringeni, csapatosan celba szarni a haverokkal, nem veletlenul elek itt es nem az erdoben. En itt erzem jol magam. Ha rossz lenne, egy fel ora alatt a videken lehetnek. De a patkanyhoz es a rokakhoz, macskakhoz, mosomedvekhez hasonloan generalista, opportunista vagyok es kivalo eletfelteteleket talalok itt. Koszonom ketlabu majom barataim! Biztos ti is szerettek itt elni, kulonben ti is elhetnetek egy videki farmon."
süti beállítások módosítása