A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Egészséges dolog-e balkonkertészkedni?

2014. május 14. - Hujber Tünde

Majdnem minden egyszerűbb életre vágyó városi ember megpróbálkozik a balkonkertészkedéssel, hiszen olyan egyszerűnek látszik, annyira ökotudatosnak, és jó gyakorlási lehetőséget is ad a falura vagy egyenesen tanyára költözéshez! Engem azonban mindig is foglalkoztatott a kérdés, hogy vajon mennyire egészséges megenni azt a paradicsomot, ami mondjuk a Rákóczi úton vagy a Hungária körúton termett?

A Tudatos Vásárlók Egyesületének cikke is ugyanezt a kérdést feszegeti. A cikk oda lyukad ki, hogy amennyiben nem az útszéléről hozzuk a termőtalajt, ládában neveljük a növényt, minél távolabb a forgalmas utaktól, akkor nincs okunk aggódni. Szóval a Hungária körúton nevelt zöldség továbbra sem egészséges, de a Sashalom belső részén nevelt már lehet az. :)

Neked mi a véleményed erről? Tényleg tudod, hogy mit eszel?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr276108722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása