A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Lassan közeleg a Vánszorgás Napja!

2015. április 11. - Hujber Tünde

Hihetetlen, de mindjárt 1 éves a blog. Tavaly május 1-jén indítottam útjára, ezért lassan készülődni kell a megünneplésére. Erre nem is lehetne jobb alkalom, mint a Vánszorgás Napja, amit május 2-ára szerveztem meg nektek a Budai-hegységbe. Ezen a napon egyszerre ünnepelhetjük a blog születésnapját, a tavaszt, a munkát - és a lassúságot! A Slow Movement ugyanis fontos szerepet tölt be minden tudatosan egyszerű életmódra törekvő ember életében.

Az eseménynek létrehoztam egy Facebook-oldalt, akár ott is tudsz jelentkezni, de ha nincs Facebook-profilod, az sem baj, mert itt vannak a részletek:

Időpont: május 2., 09.30

Gyülekező: Batthyány tér, 11-es busz végállomása

Útvonal: A busszal elmegyünk a másik végállomásig, a Nagybányai útig, és onnan megkezdjük hosszú vándorlásunkat az Árpád-kilátóig, majd onnan az Oroszlán-szikla érintésével megyünk a Határ-nyeregbe, és tovább Hűvösvölgy felé.

Nagyon Lassan Fogunk Menni, ezért lesz idő madárcsicsergést hallgatni, mókusokat figyelni, makrómódban fényképezni. Senki nem fog rád szólni, hogy siess, mert lemaradsz, hiszen olyan lassan megyünk, hogy nem tudsz lemaradni.

A táv összesen nem több, mint 5-6 km, de a vánszorgás miatt garantáltan 15-nek fog tűnni. :) De hát ráérünk, nem?

Gyere hát ünnepelni, hozz elemózsiát, és hozd el a nagyit is!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr577357886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása