A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

1 éves a blog! Ünnepeljünk közös vánszorgással!

2015. április 30. - Hujber Tünde

Ugye nem felejtetted el, hogy holnapután lesz A Vánszorgás Napja? És persze a blog 1. születésnapja is! :)

A Vánszorgás Napjának az a lényege, hogy a minimalizmussal nagyon jól megfér a Slow Movement célkitűzése, miszerint felejtsük el a rohanást, éljünk lassabban, de tartalmasabban. Ezért egy rövid Budai-hegységbeli kirándulást terveztem, amin nagyon lassan fogunk menni, és ezért nagyon hosszúnak fog tűnni. Lesz idő ismerkedni, hallgatni a madarak trilláját, makrófotózni.

Időpont: május 2., szombat.

Találkozó 09.30-kor a Batthyány téren a 11-es busz végállomásánál.

Az útvonal: A 11-es busszal megyünk el a másik végállomásig, a Nagybányai útig. Menetidő kb. 20 perc. Ne felejts el jegyet lyukasztani! A menetrend szerint a 9.50-kor induló járattal megyünk, legkésőbb addigra érj oda!

Elindulunk a zöld jelzésen az Árpád-kilátó felé, majd a kék jelzésen megyünk tovább a Glück Frigyes úton, érintve az Oroszlán-sziklát. A Határ-nyeregben fogunk kilyukadni, ahol vagy megnézzük a vitorlázórepülőgépeket, vagy nem. (Attól függ, hogy repülnek-e.)
Ezután továbbhaladunk a kék jelzésen, határkövek és a Vadaskerti emlékmű felé, és lomhán vonszolva magunkat egyszer csak megérkezünk Hűvösvölgybe. Itt tovább haladva a kék jelzésen, megnézhetjük az akadálymentes tanösvényt.

A táv tanösvénnyel együtt sem több, mint kb. 5-6 kilométer, de garanciát adok rá, hogy a vánszorgás miatt 15-nek fog tűnni. :)

Ne feledd, ezen a kiránduláson a lassúságot dicsérjük, ezért Tényleg Lassan Fogunk Menni!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr277414860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása