A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Csomagolóparti 12. nap

2015. április 13. - Hujber Tünde

Vajon a Csomagolóparti azt jelenti, hogy a parti ideje alatt semmit nem vásárolhatunk, amit a parti hatáskörébe tartozó területen (vagyis jelenleg az íróasztalon) használnánk?

Természetesen nem ezt jelenti. Nekem például most post-itre volt szükségem, méghozzá háromfélére, plusz egy vázlatfüzetre. Ebből is látszik, hogy amit a lean menedzsment tanít, hogy a nagy készlet veszteség, mert helyet foglal, mert pénzünk áll benne, és mert a nagy készlet ellenére soha nincs az, ami éppen kellene, mennyire igaz! Többször írtam már, az én személyes gyengém nem a cipő és a táska, hanem a papíráru. Sok van belőle itthon és sokféle, de mégis, amikor vázlatfüzet kellett és többféle post-it, mégsem találtam megfelelőt a dobozokban!

csp11201.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr287365738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása