A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Kihívás! Szabadulj meg 100 tárgyadtól 1 év alatt! - Az ötödik lista

2014. december 22. - Hujber Tünde

Ha elhatároztad, hogy megszabadulsz 100 tárgyadtól, akkor előbb-utóbb eljön az a pillanat, amikor a lakás minden sarkát felforgatod, hogy találj egy árva valamit, amitől könnyen megválsz. Többnyire találsz is rejtett, elfelejtett dolgokat, amiket aztán örömmel írsz fel a listádra.

Ilyen rég elfelejtett "kincses dobozra" bukkantam én az egyik szekrény mélyén. Ilyeneket találtam benne:

#67 - 68. Két üveg rég beszáradt ezeréves körömlakk.
#69. Hozzájuk tartozó aceton.
#69. Ki tudja honnan hozzám került szemránckrém, lejárt
#70. Kinyitáskor kettétört rúzs.
#71 - 72. Már porzó szempillaspirálok.
#73. Szemhéjfesték, ecset nélkül.

Sőt mi több, nekem KÉT kincses dobozom is volt! A másikban találtam ezeket:

#74 - 77. "Emlékbe" eltett asztali naptárak. 
#78. Szintén emlékbe eltett mindenféle múzeumi, színházi belépők, kiállításismertetők. Ezeket azért nem volt képem egyenként felírni. :)
#79 - 80. Teleírt noteszek, érdektelen tartalommal.
#81 - 83. Régi, megsárgult poszterek.

Milyen boldog örömmel szabadultam meg tőlük!

A te "kincses dobozodban" mi van?

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr146951771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Luthien_ 2015.02.24. 09:22:22

Én rendet raktam a kamrában, kidobtam mindent, ami lejárt, ez mondjuk kb. 10 dolog. Aztán a fürdőszobában átnéztem a sminkes dobozt, aminek a korára nem emlékeztem, attól megváltam. Ez eddig könnyen ment... Aztán jött a nehezítés, a térképek már nem fértek a dobozukba, így kidobtam azokat, ahová nem valószínű, hogy a közeli jövőben mennénk. Ez nagyon szerényen számolva kb 30-40dolog. És mmég messze nem végeztem...

Irbisz 2015.02.28. 09:08:39

könnyű helyzetben vagyok, költözés előtt vagyunk, így mi kb. mire a végére érünk, 2-3 mázsában fogjuk mérni a kikukázott, elajándékozott, vaterán eladott dolgok mennyiségét.
már eddig több nagy szemeteszsáknyi régi ruhát elimináltunk, rég iratok, prospektusok, egykor hasznosnak gondolt fénymásolatok halmai kerültek a papírgyűjtő konténerbe.
továbbá jó 80-100 könyv kerül majd el tőlünk, illetve most kerülnek revízió alá a régi tankönyvek, jegyzetek, amelyek közül még középiskolások is vannak, azóta sem vettem elő egyiket sem, szóval a polcokon összesen folyóméterek fognak felszabadulni
süti beállítások módosítása