A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Hétvégi pihenő - 6. hét

2015. február 07. - Hujber Tünde

Ez a hét nagyon "lájtos" volt. Csupán két bejegyzést írtam, az egyikben annak örültem, hogy már csak 8 méter van a hűtőszekrényig, bármit is jelentsen ez, a másikban pedig azon gondolkodtam, hogy miért annyira fontos nekünk, hogy elhelyezzük magunkat az emberek anyagi helyzetük szerint felállított listáján.

A hét többi napján pedig új blogokat és honlapokat próbáltam keresni minimalizmus és miniház témában. Van sok honlap ami ezekkel a témákkal foglalkozik, a legjobbakat már sokszor emlegettem, de azért találni olyanokat, amiket még nem ismertem. Sajnos van közöttük több olyan, amiket az írójuk, tulajdonosuk elhagyott 1-2 évvel ezelőtt, vajon ki tudja miért?

Csak 3 közülük, ízelítőül (mindegyik angol nyelvű):

Nourishing Minimalism

Miss Minimalist

Be more with less

Holnap, vasárnap pedig izgalmas találkozóm lesz, ugyanis meg van a Kihívás 2015 első, januári nyertese! Ő nem más, mint színesgumilabda (tetszik a neve :), vele fogok élőben találkozni egy kávézóban, ahol természetesen a jól megérdemelt fair trade kereskedelemből származó kávénkat fogjuk elfogyasztani.

És a szokásos idézet:

Óvakodjunk minden olyan vállalkozástól, amely új gúnyát kíván, s nem inkább új viselőt a gúnyába! Ha nincsen új ember, kire szabjuk az új ruhát? A legtöbb embernek nem arra van szüksége, hogy új gúnyát csináltasson, hanem arra, hogy valamit csináljon, vagy még inkább - hogy magamagából csináljon valamit. -- Thoreau

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr487121863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása