A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Hétvégi pihenő - 5. hét

2015. január 31. - Hujber Tünde

Mi történt a héten a blogban?

Hétfőn egy kis segítséget adtam ahhoz, hogy el tudd kezdeni a kihívást: elmagyaráztam, mennyi az 1 darab. :) Kedden kiderült, gurulós miniházat kamionból is ki lehet alakítani. Szerdán válaszoltam a pénzügyi tudatosságról szóló cikkemhez írt kommentjeitekre. Csütörtökön szünnap volt a blogon, pénteken pedig arra hívtam fel a figyelmeteket, hogy ha tanyára akartok kiköltözni, akkor nem csak csupa móka és kacagás lesz az élet, mert tanyán élni munkás dolog.

Mi történt a világban?

A világban sok érdekes dolog történt miniház és minimalizmus fronton is. Annyira, hogy minden érdekes téma, amit találtam, meg fog érni egy-egy külön posztot.

Végül pedig idézetként egy mondat a TheMinimalists.com-ról. Egy bejegyzésükben a fekete péntekről írnak. Tudjátok, ez az a nap Amerikában - közvetlenül a Hálaadás napja után - amivel kezdetét veszi a karácsony előtti bevásárlási őrület. Hatalmas akciókat hirdetnek, csak erre a napra, és ez el is indítja az emberekben a vásárlási lázat. Erre egy frappáns mondattal reagáltak:

A fekete péntek az a nap, amikor az emberek eltapossák egymást, hogy olyan dolgokat vehessenek, amikre nincs szükségük - rögtön egy nappal azután, hogy hálát adtak azért, amijük van.

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr397110159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása