A kevesebb az új több

Csak egyszerűen!

Csak egyszerűen!

Mekkora a világ legkisebb miniháza?

2015. január 19. - Hujber Tünde

Ha már mini, akkor felmerül a kérdés, hogy de meddig tart a miniség? Azt tudjuk, hogy az amerikaiaknak, akik a nagy dolgokhoz vannak hozzászokva, már egy 60 m2-es ház is kicsi. A miniházakat általában, de nem mindig kb. 40 m2 alattinak tartják.

De hol az alsó határ? Meddig miniház a miniház, és mikortól kutyaól?

Talán ez lenne az? A Tinyhousetalk.com-on jelent meg egy cikk egy 200 négyzetláb alapterületű, azaz kb. 18 m2-es miniházról. Kis csalás persze van a dologban, mert a wc külön épült fel a miniház mellé.

Ez a 18 m2 vajon még háznak, lakásnak tekinthető? Mi a véleményed? Ha te miniházban élnél, mekkorának kellene lennie minimálisan?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyszeruen.blog.hu/api/trackback/id/tr737081981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemszólokmégegyszer 2015.01.20. 11:17:06

Hát, dugóhelynek jó. Bármi másra alkalmatlan. Életvitelszerűen még egyedül se, barátnővel meg pláne.

elkoltozott. 2015.01.20. 15:59:40

Na igen. Ez nem is rossz. Csak egy dolgot felejtettek ki. A ruhás szekrényt:) Vagy lehet a fogason az az egy kabát a ruhatár?:))
süti beállítások módosítása